Wat zijn led-lampen?

Tobias de Leeuw

„Geleide bol.“ Deze vraag is goede omdat het is wat de gemiddelde persoon zou moeten gehoord hebben. Maar dit antwoord is geen goed antwoord omdat de mensen begrijpen niet dat de geleide bollen andere doeleinden hebben. Dit is de enige reden dat ik geleide bollen zeg. Er zijn verscheidene verschillende soorten LEIDENE verlichting die om met loodbollen op de markt worden gebracht te gebruiken:

Er zijn heel wat verschillende types van LEIDENE lampen, de meesten van hen voor verkoop op Amazonië, maar dit zijn sommige gemeenschappelijke types van LEIDENE lampen: Wat de meeste betekenis maakt is het type van bol dat u zult gebruiken. Als u LEIDENE verlichting met een geleide bol gaat gebruiken, moet u ervoor zorgen dat de geleide bol een meer dan jaar gaat duren. Het gemiddelde leven van een LEIDENE bol is ongeveer 12 maanden. Als u bij het gebruiken van een geleide bol meer dan 12 maanden plant, is het meer dan waarschijnlijk dat leiden gaat moeten worden vervangen (en misschien tweemaal of meer vervangen). Een goede vuistregel moet een gloeilamp met een levensduur van ongeveer 5 jaar kopen. Im Vergleich zu Industrieel Bank kann es aus diesem Grund auffällig dienlicher sein. Als een bol een wordt gebruikt, kon u nadenken investerend in een LEIDENE bol, maar koopt niet de bollen als geheel tot de bol zich eigenlijk heeft bewezen. Ik zal door dat I-gebruik te zeggen mijn LEIDENE geleide bol vertrekken, en ik weet dat vele mensen ook. Nochtans, voor me, houd ik van de blik van de bol en het feit dat het één enkele bol is. Ik zal met dit artikel wegens de volgende redenen verdergaan: Ik houd van de eenvoud van de bol. Im Unterschied zu LED-lamp ist es aus diesem Grund merklich hilfreicher. Ik moet niet mijn tijd vergen om de richtingen te lezen alvorens een bol te kopen. Een bol zonder een etiket is de moeite waard niet altijd, omdat het om het even wat over de prestaties van de bol niet zegt, die ook te overwegen iets is alvorens te kopen. Ik houd van hoe aangestoken deze bol is. Ik denk het vrij aardig is. Vandaar dat houd ik van LEIDENE verlichting. De prestaties zijn zo goed. Als u op dezelfde macht zoals een normale bol zet, kan een klein verschil in de helderheid van een LEIDENE bol merkbaar zijn, maar dit verschil is klein in vergelijking met het verschil in macht van een normale bol.