Waar kan ik led-lampen krijgen?

Tobias de Leeuw

U kunt hen in vele plaatsen rond de wereld kopen, zijn zij zo goedkoop, kunt u verscheidene in een keer kopen. De mensen zijn gewoonlijk verrast wanneer ik hen dat, vertel en denk: „Bent gek u?“

Dat is omdat de geleide bollen een zeer koopje zijn wanneer het over besparingsgeld komt. Zoals we allen weten, het kopen is leaded bollen een zeer goedkope en betrouwbare manier om geld te besparen. Bijvoorbeeld, kunt u heel wat goedkope degenen kopen voor $4 of $6 en heel wat geld besparen. De belangrijkste reden is eenvoudig: Zij zijn gewoonlijk veiliger dan standaard gloeiende bollen. Zij hebben veel minder schadelijke chemische producten, maar zij veroorzaken een ook minder licht dan gloeiende bollen, zelfs wanneer gebruikt met dezelfde wattage. En omdat zij dan de meeste andere bollen vaak minder duur zijn, zijn zij de beste keus voor mensen die proberen om geld op hun verwarmende miljard te besparen. Zij zijn ook zeer makkelijk te gebruiken: u stopt enkel hen binnen, en voila! u hebt uw licht voor slechts een paar uren! Maar ik heb een kleine klacht. Zij zijn duur: zij kosten ongeveer $30 tot $40 voor elke bol. Wat zijn de beste led-lampen voor mij? En dit is niet alleen omdat u per dag moet kopen. U hebt minstens een dozijn voor een grote het verwarmen ruimte nodig. Maar u moet die prijs betalen om die bol te krijgen. Zo wordt u om van het geld u een weinig te gebruiken be*sparen op uw elektrische rekening voor het goed van andere mensen. En u wordt daar de heel wat mensen wie op lage inkomens zijn om goede dingen voor het milieu te doen. Ik heb aan sommige mensen gesproken die zeggen „waarom u om dit moet geven?“ Ik zeg „waarom niet u ophoudt kopend lightbulbs en die gebruikt geen die u“ nodig hebt. Ik zie niet dat als beste oplossing. Als u een persoon met weinig geld en veel energie bent u het op dingen kunt gebruiken die aan u nuttig zijn, als het helpen van uw buren. U kunt één enkele bol kopen voor $1 en andere $1 besparen of meer op lange termijn door het niet op materiaal te gebruiken dat niet nuttig aan u is of zeer duur is. Het is zeer belangrijk om genoeg elektriciteit in de wereld te hebben om te doen wat het doen vergt. De manier ik het zie, zijn er drie soorten mensen in de wereld: die die zich elektriciteit kunnen veroorloven en hen die niet kunnen. Als u heel wat geld hebt en u zich het kunt veroorloven, zult u de eerste om voor meer elektriciteit zijn te gaan. Folglich ist es möglicherweise stärker als LED-lamp. Als u geen geld hebt, zult u waarschijnlijk elektriciteit als laatste redmiddel gebruiken en zult proberen om manieren te vinden om geld uit het te maken. Dit zijn mijn redenen: Ik heb veel geld niet op de lange termijn te besteden maar ik wil elektriciteit. De eerste groep kan niet genoeg elektriciteit voor hun eigen behoeften (en misschien, in dat geval, zou ik een probleem, ook hebben) hebben en ik zou hen willen uit helpen. En de laatste twee groepen, waarvan ik de laatstgenoemden ben, willen iets goed werken en kunnen niet zich veroorloven dit te doen, maar zij willen ook elektriciteit gebruiken. Er is een derde groep waar ik zelfs niet over elektriciteit bij allen denk omdat ik geloof dat elke seconde, elke minuut, elk uur voor iets zou moeten worden gebruikt, en ik zou willen dat het nooit wordt verspild. Ik wil mijn leven niet een afval van tijd zijn, en ik wil geen energie verspillen.