Led Lamp 12 Volt Gu4 vergelijk

De TOP-keuze uit het brede scala van [P

 • ✔ Energiebesparend; een vervanging van 20 watt naar 2 watt kan tot 86% energie besparen. Energy Star gecertificeerd, helderder dan reeds geïnstalleerde installaties in je huis.
 • ✔ Lange levensduur: met een ongelooflijke looptijd van 50.000 uur of 22 jaar bij 6 uur gebruik per dag behoort de vervanging van gloeilampen vanaf nu tot het verleden.
 • ✔ CRI90+-technologie voor zonachtige lichtkwaliteit, levensechte kleurweergave en uniform licht in je huis. Laat ook op troebele dagen geen zonlicht achter.
 • ✔ Eenvoudige installatie – standaard MR11-vorm met medium-steekfitting (GU4.0). Past in alle medium socket-inrichtingen: moet met 220 V stroomomvormer worden gebruikt.
 • -

Beste prijs
Snelle levering
100% veilig

Samenvatting de best  Led Lamp 12 Volt Gu4

 • Set met 2 lampen, 9 ultraheldere SMD-LED's 5050
 • Uniek en hoogwaardig design, super heldere LED-gloeilampen, G4/GU4-aansluiting, lichtkleur: warmwit.
 • Ingangsspanning: AC/DC 10 - 30 V.
 • Voor gebruik in accentverlichting, verlichting en verlichting van landschappen, campers, caravans, boten, auto's, jachten, keukens, kasten, plafonds en werkverlichting enz.
 • Milieuvriendelijk, laag stroomverbruik (1,4 W) en lange levensduur – 30.000 uur.

 • niet dimbaar

 • Energiebesparend: LED-lamp van 2 W, komt overeen met een halogeenlamp van 20 W, bespaart tot 90% energie.
 • Brede stralingshoek: 120 graden, perfect voor privé- of professioneel gebruik, perfecte verlichting. Kleurweergave-index meer dan 80.
 • Intensieve verlichting: starttijd minder dan 0,5 s, zonder voorverwarmingsfase.
 • Eenvoudige installatie: vervangt een normale GU4.0-halogeenlamp. Let op: dit product heeft een led-driver nodig (transformator met gelijkrichter) van de uitgangsspanning van 12 V DC.
 • Lange levensduur: meer dan 50.000 uur. Lage onderhoudskosten en minder vervanging van lampen.

 • MR11 / GU4 LED-lampen met een hoge helderheid
 • Vermogen: 2,5 watt – 12 V ~ AC/DC.
 • NIET dimbaar, lichtkleur: warmwit
 • Afmetingen: Ø 35 mm, lengte (reflector): 18 mm lengte (sokkel): 12 mm, lengte stift: 7 mm, totale lengte: 37 mm.
 • Spanning: 12 volt AC/DC (gelijkstroom en wisselstroom) geschikt).

Welke criteria het bij Aankoop  de Led Lamp 12 Volt Gu4aan rechter is van toepassing

Daarnaast hebben we ook belangrijke punten gecreëerd om u te helpen de juiste beslissing Lichtfarbe te nemen - zodat u thuis, onder de overweldigende selectie van plural_gross de Gu4 Wand Volt 12 Lamp Led, kunt zien dat de absoluut perfect bij u past! A] verschiedenen Gu4 Volt 12 Lamp Led moet natuurlijk goed overeenkomen met het door u gewenste Stunden product, zodat u als klant achteraf zeker niet teleurgesteld zult worden in de investering!

 • ※ Mini maat GU4 mr11 reflector ledlampen warm wit. 35 mm diameter, 38 mm hoogte, 1,38 x 1,49 inch, standaard MR11 LED-spotvorm met GU4.0 hieronder. Kan eenvoudig worden geïnstalleerd om normale MR11-halogeenlampen te vervangen. Het is beter om de afmetingen van uw originele lampen te controleren voordat u ze vervangt. Zoek B01MYVGBZV voor een type met een diameter van 50 mm.
 • ※ 90% energiebesparende MR11 reflector led lampen. 250 lumen, 4 stuks smd 2835 led chip, beter dan cob of 2 stuks of 3 stuks smd chip type. Helderder dan 12 volt 18W 20W 28W 30W 35W halogeenlamp van 3W LED. Al na 5 maanden was de aankoopprijs al bespaard door het lagere energieverbruik in vergelijking met vergelijkbare halogeenlampen (met 5u werking / dag, 0,30 € / KWh).
 • ※ Veel gebruikt. 12 volt (9V-18V AC / DC). Warm wit, 250 lumen, helderheid, veiligheid, energie- en geldbesparing. 2700 Kelvin, warmer geel licht. Dichtbij de kleur van de gele halogeenlampen. Geschikt voor woonkamer en keuken, waar je je warm, eenvoudig en welkom voelt.
 • ※ Veel gebruikt. 12 volt (9V-18V AC / DC). Warm wit, 250 lumen, helderheid, veiligheid, energie- en geldbesparing. 2700 Kelvin, warmer geel licht. Dichtbij de kleur van de gele halogeenlampen. Geschikt voor woonkamer en keuken, waar je je warm, eenvoudig en welkom voelt.
 • ※ Voor flikkerproblemen raden we aan om 1 of 2 halogeenlampen aan te sluiten op agotd MR11 LED-lampen om te voldoen aan de minimale stroomvereisten van de conventionele transformator of om de originele transformator op LED-transformatoren te vervangen.

 • 360 graden stralingshoek.
 • Duurzaam en betrouwbaar: nominale levensduur van 50.000 uur, vermindert de frequentie van het vervangen van maïslicht. Geen lood of kwik.
 • Lichte kleur: warm wit, koud wit.
 • Lampvorm: MR11
 • Kleurtemperatuur (K): 2800-3500/6000-6500

 • Inhoud: 3 stuks - 3-delige spaarset
 • MR11 / GU4 LED-lampen met een hoge helderheid
 • Vermogen: 2,5 watt – 12 V ~ AC/DC.
 • NIET dimbaar, lichtkleur: warmwit
 • Afmetingen: Ø 35 mm, lengte (reflector): 18 mm lengte (sokkel): 12 mm, lengte stift: 7 mm, totale lengte: 37 mm.

Hoe selecteer je overeenkomende LED-lamp in een test?

Wij stellen voor dat u om door een paar geleide wenigen boloverzichten probeert te gaan en te krijgen om de fabrikant te kennen. Voor zover de LEIDENE boloverzichten, erstrahlen wij probeerden om de beste overzichten voor u te verkiezen om in dit te lezen koop gids sehen om u te helpen krijgen om meer over dit product te kennen.

Wij gaan sommige LEIDENE geleide bollen einsetzen met verschillende specificaties adviseren, zodat kunt u kiezen welke men voor u juist is. Dit is onze inkl lijst van de beste LEIDENE geleide bollen voor uw aankoop. De prijs is niet het belangrijkste ding kurz wanneer u een Geleide bol koopt. Wat belangrijk is is de kwaliteit en de capaciteit van dit empfehlen product. Als de prijs te laag is, zal het niet aan uw behoeften kunnen voldoen. U zou Hersteller het kunnen kopen omdat u geld wilt een besparen maar u kunt omhoog beëindigen betreurend het. Zo, Halogenlampen moet u de kosten bij kwaliteit van uw behoeften vergelijken.

Welke soorten LED-lamp kan ik kopen?

Er zijn een Fassungen paar types van geleide bollen in de markt: „Dioden“, „Nomade“ (als van Cree, cree-Voorspelling, van enz. en Beispiel van „Cree“ bollen), „Polariteit“ (als „cree-Polariteit“ en van „Cree“ bollen), „Lichtgevende diode“ (leiden, wat geen type van entspannt bol is, aangezien u op de „Dioden“ lijst) kunt gemakkelijk vinden en „Lumen“ (die de bollen van großer „Luxemburg“ zijn, die de geleide bollen van „Luxemburg“, met een verschillende kleur of een lumenwaarde zijn). En schöne degenen die u niet ongeveer zijn „Lumen“ lampen weet, die genoemd=worden= „Luxemburg“ leds. Allen leidden lampen eigenlijk Versandkosten worden geproduceerd door een bedrijf genoemd „LEDLabs“ (aangezien u van de verbindingen kunt zien hierboven) met een Wandleuchte verschillende technologie. „LEDLabs“ is niet hetzelfde bedrijf zoals Cree. Het Cree-bedrijf biedt ook de „Polariteit aan“ leds, machen maar het is een verschillende technologie en LEDLabs wordt ook genoemd dat. LEDLabs heeft geleide lampen sinds einfachen 2004 ontwikkeld en geproduceerd. LEDLabs is een belangrijke fabrikant en een leverancier van geleide lampproducten en is energiesparend een erkende leverancier en een marktleider wereldwijd voor geleide producten.

Belangrijk voor een aankoop: De kwaliteit van entscheiden de LED-lamp

Wij hebben vele slechte geleide bollen met slechte kwaliteit bedrading gezien. Sommige slechte bollen zullen leuchten het licht aanzetten of zelfs zullen uit de bollen blazen.

De LEIDENE bolindustrie ontwikkelt constant nieuwe types ausreichend van LEIDENE gloeilampen. Het gemeenschappelijkste type van LEIDENE bol is de „bol,“ die een stevige metaalkoepel Licht heeft die kan worden weggeknipt over om het licht aan te doen. Het grootste deel van Räume het nieuwe type van LEIDENE bollen zijn ook zeer efficiënt, zo betekent het dat wanneer de richtige lichte inschakelen, het licht van elektriciteit in hitte worden omgezet. De hitte is een afvalprodukt, en innovativen niet bij een temperatuur gebrand die voor menselijke consumptie aangewezen is. De LEIDENE die bollen in Dimmer het huis worden gebruikt kunnen of gloeiende (traditionele gloeilampen), of compacte fluorescente bollen zijn (CFLs). Wij Grundbeleuchtung zullen beide types in deze gids behandelen. Het volgende onderwerp dat wij moet waar te de Philips het best geleide gloeilampen kopen en hoe te om hen op kosten te vergelijken zal bespreken. Farbtemperatur Om dit te doen zullen wij twee geleide gloeilampen van verschillende fabrikanten kopen en zullen hen Abkürzung vergelijken.

LED-lamp - de nadelen

Eerst en vooral, laat me zeggen dat u zich ervan bewust zou moeten Küche zijn dat leiden een nieuwe technologie zijn en er te leren veel zijn. Als u beslist Zimmer een nieuw licht te kopen, zou u moeten ervoor zorgen om de verschillende beschikbare opties te rein onderzoeken, een geschikte fabrikant te vinden, en uw tijd te vergen om te selecteren die u Watt in uw huis of zaken zou willen gebruiken.

In de volgende secties, zullen wij over hoe de Büro LEIDENE bollen werken leren, wat zij kunnen doen, en hoe te om de beste LEIDENE bollen perfekt te kiezen. Naast elk boltype, zijn er diverse voordelen en nadelen die uw energieverbruik zullen beïnvloeden. Tageslicht Wij hebben ook sommige uiteinden om omvat te verzekeren u energie bespaart. LEIDENE Gloeilampen: De LEIDENE Größen bollen zijn eigenlijk een beetje verschillend dan een regelmatige gloeilamp. Er is een verschil in hoe bestellen het licht wordt veroorzaakt, hoeveel energie nodig is om het te produceren, hoeveel elektriciteit wordt gebruikt, Energieeffizienz hoeveel tijd u met de bol moet besteden, en hoe gemakkelijk het een bol moet vervangen.

Led Lamp 12 Volt Gu4 - De absolute topfavoriet

Onze redacteuren verwelkomen u hier allemaal als geïnteresseerde lezer. De beheerders van dit portaal hebben het tot Zuhause onze topprioriteit gemaakt om alle productvarianten tot in detail te controleren, zodat kopers de Led Lamp 12 Lumen Volt Gu4 u als klant gemakkelijk kunnen laten kopen. Om zo neutraal mogelijk te blijven, nemen we Leuchtdioden een breed scala aan criteria op in onze testresultaten. Veel informatie over dit onderwerp is te vinden erreichen op de betreffende pagina, die op de juiste plaats is gelinkt.
Ons team heeft verschillende merken hohen geanalyseerd en we laten onze lezers hier alle resultaten van de test zien. Uiteraard is de Led Leuchten Lamp 12 Volt Gu4 direct uit voorraad leverbaar bij amazon.nl en kan direct worden geleverd. Omdat speciaalzaken Kelvin de afgelopen jaren helaas zonder uitzondering bekendheid hebben kunnen krijgen door te hoge prijzen en zeer slechte Kombination adviezen, heeft ons testteam vele honderden LED-lampen op kwaliteit in vergelijking met de prijs bekeken en uiteindelijk Deckenleuchte alleen producten met een goede prijs-kwaliteitverhouding in ons eindresultaat opgenomen.

Led Lamp 12 Volt Gu4 Test gemütliches

Hartelijk welkom aangrenzend onze Led Lamp 12 Volt Gu4 vergelijking. We zijn van plan je hier de LED belangrijkste eigenschappen van de productsoort te tonen onder andere de belangrijke gegevens te leveren. Om het Leuchtmittel handig te maken, hebben we de interessante meestal bij het artikel vermeld. Als Led Lamp modernen 12 Volt Gu4 Test hebben we relevant de meeste criteria gerespecteerd om een uc0u8203 Lichtqualität u8203 goed testresultaat te bekomen. Ter vergelijking Led Lamp 12 Volt Gu4 maken we het voor u heiß handig , om het verstandige product te beoordelen . Led Lamp 12 Volt Gu4 Tischleuchten criteria en factor enOm de kwaliteit te waarderen, is er behoefte om op Farbwiedergabe de enige aanwijzing een zekere standpunt te maken. significant zijn we momenteel in de Lichtfarben eerste plaats bezig om de niveau van het product, in term van de Lebensdauer verwerking ook van de eigenheid . Maar ook de waarde speelt bij Led Shop Lamp 12 Volt Gu4 Testeen belangrijke rol. De prijsbeheersingsratio is daarbij de doorslaggevende factor. Maar ook de Sortiment instructies van de fabrikant nochtans mogen niet vergeten worden. Klanten reviews vliegen desondanks Abmessungen in de Led Lamp 12 Volt Gu4 Test met 'e9'e9n. dankzij van de sterren Jahre op Amazon, kan je nu al een duidelijk beeld benadrukken . Als het product goed is van Einschalten goedheid tegen een redelijke prijs , dan bestaan er voornamelijk goede bieten indelingen . Hoe meer sterren, des te geavanceerd.

Led Lamp 12 Volt Gu4 Kopen

Zoals u Lichtstrom recht kan lezen bij de criteria, kan het product op Amazon worden gekocht. Maar er Handel zijn ook veel alternatieve kansen voor de Led Lamp 12 bestehen Volt Gu4 aankoop. Led Lamp 12 Volt Gu4 Kopen is er ook altijd in de klassieke Wandleuchten winkellocatie. Maar er er is meest slechts een gelimiteerde product selectie. Ook de Marken prijzen zijn meestal iets hoger dan op WWW. daarvoor krijg je een goed Außenleuchten advies van Led Lamp 12 Volt Gu4 anderszins , kan je het merchandise direct warmweiß ter plaatse ontdekken.Bij de aankoopbeslissing is dit vanzelfsprekend zeer waardevol.f2i0 cf2 Op het World Wide dekorative Web zijn de winkelplatformen grotendeels maar belangrijk hoe beter verder Wattzahl is ook de productcategorie significant beter ontwikkeld. In de afgelopen jaren, zijn de structuren altijd Arbeiten beter ontwikkeld bovendien zijn aanbieders zoals eBay verder Amazon primeren de markt. Regel Het model is eenvoudig en daarbij goed verstaanbaar . Ook in de Led Lamp Farbwiedergabeindex 12 Volt Gu4 Test toont aan dat deze platforms zeer effectief verder verwendet betrouwbaar functioneren verder in ieder geval trouw zijn. Het artikel Warmweiß kan vervolgens worden betaald met PayPal, overschrijving en met vele andere gemeenschappelijke betalingsmogelijkheden. En Formen niet alleen de betaling is erg handig , maar ook de verzending. Na ontvangst Abstriche van de betaling wordt uw bestelling verwerkt verder het product zo spoedig mogelijk Sockeln verzonden. Typischerwijze komt je product na een paar dagen bij u Lampen ook aan de voordeur. U hoeft dus niet eens de bungalow te verlaten tijdens Osram het bestelproces, op voorwaarde dat u online bankieren of online betaalmethodes gebruikt. Het pakket wordt Glühbirne vaak verzonden door DHL, of ook met Hermes. Zelden worden verzendmethoden zoals DPD of UPS Garten gebruikt

Led Lamp 12 Volt Gu4 Test conclusie

Led Lamp 12 Volt Gu4 Kopen in het Technik Netwerk is een precieze aangelegenheid . In termen van comfort onder andere LEDs prijsprestaties, kan bijna niemand de rang van Web ontkennen. De prijzen zijn passend lange bovendien en ook de conditie van de producten blijkt zeer goed te zijn. reicht Onze Led Lamp 12 Volt Gu4 test stelt vast: Absoluut aanbevolen product. De recensies van neutralweiß klanten zijn zeer goed en tonen de tevredenheid van de klant aan met de producten.