Ikea Led Lamp E14 vergelijk

De TOP-keuze uit het brede scala van [P

 • Lichtstroom: 400 lm; Vermogen: 6.0 W
 • De lamp is dimbaar, de lichtsterkte kan naar behoefte worden ingesteld.
 • Lichtkleur: warm daglicht (2700 Kelvin).
 • Licht direct op bij het inschakelen.
 • IKEA. Model LED1470C6. Energieklasse: A+. Energieverbruik: 6 kWh/1.000 uur.

Beste prijs
Snelle levering
100% veilig

Samenvatting de best  Ikea Led Lamp E14

 • ⭐【Helder licht】: DiCUNO E14 4W LED-lamp geeft daglicht wit 6000K en 400LM, helderder dan de meeste andere E14 LED-lampen met een vergelijkbaar wattage of chiphoeveelheid (51 chips). Als de lamp niet kan branden, zie dan eerst de derde detailfoto links!
 • ⭐【Geen flikkering】: Stabiel en geen flikkering. Vermijd de schade veroorzaakt door onzichtbare flikkering en bescherm het gezichtsvermogen. Controleer dit door een foto van de lamp te maken als het licht aan is.
 • ⭐【Energiebesparend】: Als u de E14 40W halogeenlamp vervangt door de E14 4W LED-lamp, kan 90% energie- en elektriciteitskosten worden bespaard. Produceert minder warmte en gaat langer mee dan halogeenlampen (Ideale levensduur: 25.000 uur).
 • ⭐【Grootte bevestiging】: Groter dan gelijkwaardige halogeenlamp. Controleer de maat en bevestig of deze E14-lamp geschikt is. [Niet-dimbare]: gebruik deze niet-dimbare led-lamp niet met een dimmer.
 • ⭐【Garantie】: Gecertificeerd door CE, RoHS. 3 maanden restitutie en 1 jaar garantie. Als u problemen ondervindt bij het gebruik ervan, aarzel dan niet om ons een e-mail te sturen.

 • Materiaal: glas, metaal, proces: galvaniseren, gegalvaniseerd ijzeren lichaam, bestand tegen oxidatie en corrosie, geen vervaging
 • Lampenbasis: E14; toepasselijke ruimte: 5-10 vierkante meter, van wand: 18cm
 • Hoge kwaliteit LED, lange levensduur, weinig verval, geen stroboscopisch, zacht licht, geen schittering
 • Afmetingen (cm): zoals afgebeeld, is de schaduw 20 cm in diameter
 • Geschikt voor thuis, woonkamer, slaapkamer, eetkamer, hal, keuken, kantoor, studio, restaurant, hotel, bibliotheek, conferentieruimte, showroom, winkel, etalage, binnenplaats

 • LED-lamp E14; Lichtstroom: 400 lm; Vermogen: 7.0 W
 • 400 lumen; komt ongeveer overeen met de lichtstroom van een 40 watt gloeilamp. Lichtkleur: warmwit (2700 Kelvin).
 • Brandduur led: ca. 25.000 uur.
 • Bevat geen kwik, niet dimbaar.
 • IKEA. LED1216C6. Energieklasse: A. Energieverbruik: 7 kWh/1.000 uur

 • ● Klassiek design: de flexibele staande rocker van Architect maakt het je gemakkelijk om de perfecte lichthoek te vinden die perfect is om te lezen en is ook een klassieke decoratie voor je slaapkamer en kantoor.
 • ● Modern design en veelzijdigheid: het eenvoudige, minimalistische design is ideaal voor woonkamer, slaapkamer, kantoor, kinderkamer of studentenhuis.
 • ● Lampvereisten: de lamp is niet inbegrepen. Gebruik de schroeffitting van de grootte E14, om de lamp naar behoefte te monteren. Om oververhitting te voorkomen, wordt het gebruik van een LED-lamp 8 W 10 W, spaarlamp 12 W 20 W, gloeilamp 20 W 40 W (max) aanbevolen.
 • ● Verstelbare hoek: de flexibele zwenkarm vergemakkelijkt het vinden van de optimale verlichtingshoek. Verlicht de woonkamer, de slaapkamer en de werkkamer.
 • ● Veiligheid - wij streven ernaar om elke klant van de hoogste kwaliteitsnormen te voorzien om een aangename koopervaring te garanderen. Als u vragen of behoeften hebt, neem dan contact met ons op.

Welke criteria het bij Aankoop  de Ikea Led Lamp E14aan rechter is van toepassing

Daarnaast hebben we ook belangrijke punten gecreëerd om u te helpen de juiste beslissing Wattzahl te nemen - zodat u thuis, onder de overweldigende selectie van plural_gross de E14 Jahre Lamp Led Ikea, kunt zien dat de absoluut perfect bij u past! A] E14 Warmweiß Lamp Led Ikea moet natuurlijk goed overeenkomen met het door u gewenste product, verschiedenen zodat u als klant achteraf zeker niet teleurgesteld zult worden in de investering!

 • LED-lamp E14 400 lm, draadloos dimbaar warm daglicht, kaarsvormig opaalwit
 • Nu wordt intelligente verlichting heel eenvoudig voor iedereen. Deze ledlamp kan worden gedimd en aangepast aan de desbetreffende activiteit - voor optimale verlichting en sfeer thuis.
 • Trådfri LED-lamp E14 400 lm Algemeen merknaam IKEA modelkenmerk LED1649C5 energie-efficiëntieklasse A+ Gewogen energieverbruik 5,3 kWh/1000 uur Nominale lichtstroom 400 lm nominale levensduur 25000 uur aantal schakelcycli 25000 cycli kleurtemperatuur 2700 K aanlooptijd tot 60% van de volledige lichtstroom < 1 sec Dimbarja Kwikgehalte van de lamp0 mg internetpagina die bij onbedoeld breken van de lamp moet worden getrokken +
 • Opgenomen vermogen 5,3 Watt Nominale lichtstroom 400 lm Nominale levensduur 25000 h vermogensfactor van de lamp 0,7 lamplichtstroombehoud aan het einde van de nominale levensduur 70% Aanvankelijke tijd 0,5 seconden Kleurweergave 90 Handleiding voor de verwijdering van gebroken stukken bij onbedoeld breken van de lamp www.IKEA. com Aanbevelingen over de verwijdering van de lamp na afloop van de levensduur van de lamp www.IKEA.com
 • A+ Het licht van deze ledlamp wordt als dat van een traditionele 35 W gloeilamp ervaren. Brandduur led: ca. 25.000 uur. Energieverbruik in 'stand-by'-modus: 0,5 W. De lamp kan bij temperaturen van -20 °C tot +40 °C worden gebruikt. Het product is voorzien van CE-markering.

 • Lamp body grootte: diameter 100* wandafstand 160* hoogte 400 (mm)
 • Materiaal: koper, glas, toepasbaar gebied: 3-5 vierkante meter, lampkop specificaties: E14, met driekleurige lichtbron (dit product bevat geen lichtbron, maar we zullen het u gratis geven.)
 • Handgeblazen glazen lampenkap, zelfs zacht licht, wanneer het licht op de reflectie van het aantal schijnende licht.
 • Door middel van stempelen, polijsten, polijsten, beitsen, zwart, afdichting glazuur anti-oxidatie proces voortreffelijk, kwaliteitsborging
 • Toepasselijke plaatsen: woonkamer, studie, gang, keuken, slaapkamer, terras, hotelkamer, gang, eetkamer, magazijn, binnenplaats, hal, veranda

 • Licht direct op bij het inschakelen.
 • Brandduur led: ca. 15.000 uur. - Schakelingen: 15.000
 • Lichtkleur: warmwit (2700 Kelvin)
 • Fitting: E27 - Lichtsterkte/Lichtstroom: 400 lumen - Verbruik: 5 Watt
 • Dubbelpak

Hoe selecteer je overeenkomende LED-lamp in een test?

Wij stellen voor dat u om door een paar geleide Farbwiedergabeindex boloverzichten probeert te gaan en te krijgen om de fabrikant te kennen. Voor zover de LEIDENE boloverzichten, Außenleuchten wij probeerden om de beste overzichten voor u te verkiezen om in dit te lezen koop gids Lichtstrom om u te helpen krijgen om meer over dit product te kennen.

Wij gaan sommige LEIDENE geleide Lichtfarben bollen met verschillende specificaties adviseren, zodat kunt u kiezen welke men voor u juist is. Dit Deckenleuchte is onze lijst van de beste LEIDENE geleide bollen voor uw aankoop. De prijs is niet Sockeln het belangrijkste ding wanneer u een Geleide bol koopt. Wat belangrijk is is de kwaliteit en Glühbirne de capaciteit van dit product. Als de prijs te laag is, zal het niet aan uw Zimmer behoeften kunnen voldoen. U zou het kunnen kopen omdat u geld wilt een besparen maar u kurz kunt omhoog beëindigen betreurend het. Zo, moet u de kosten bij kwaliteit van uw behoeften vergelijken.

Welke gemütliches soorten LED-lamp kan ik kopen?

Er zijn een paar types van geleide bollen in de markt: „Dioden“, Lumen „Nomade“ (als van Cree, cree-Voorspelling, van enz. en van „Cree“ bollen), „Polariteit“ (als „cree-Polariteit“ en van Stunden „Cree“ bollen), „Lichtgevende diode“ (leiden, wat geen type van bol is, aangezien u op de „Dioden“ Spots lijst) kunt gemakkelijk vinden en „Lumen“ (die de bollen van „Luxemburg“ zijn, die de geleide bollen Räume van „Luxemburg“, met een verschillende kleur of een lumenwaarde zijn). En degenen die u niet ongeveer Einschalten zijn „Lumen“ lampen weet, die genoemd=worden= „Luxemburg“ leds. Allen leidden lampen eigenlijk worden geproduceerd door een Abmessungen bedrijf genoemd „LEDLabs“ (aangezien u van de verbindingen kunt zien hierboven) met een verschillende technologie. „LEDLabs“ Grundbeleuchtung is niet hetzelfde bedrijf zoals Cree. Het Cree-bedrijf biedt ook de „Polariteit aan“ leds, maar het Regel is een verschillende technologie en LEDLabs wordt ook genoemd dat. LEDLabs heeft geleide lampen sinds 2004 innovativen ontwikkeld en geproduceerd. LEDLabs is een belangrijke fabrikant en een leverancier van geleide lampproducten en is bieten een erkende leverancier en een marktleider wereldwijd voor geleide producten.

Belangrijk voor een aankoop: De kwaliteit van Abkürzung de LED-lamp

Wij hebben vele slechte geleide bollen met slechte kwaliteit bedrading gezien. Sommige slechte bollen zullen Tischleuchten het licht aanzetten of zelfs zullen uit de bollen blazen.

De LEIDENE bolindustrie ontwikkelt constant nieuwe types Halogenlampen van LEIDENE gloeilampen. Het gemeenschappelijkste type van LEIDENE bol is de „bol,“ die een stevige metaalkoepel erstrahlen heeft die kan worden weggeknipt over om het licht aan te doen. Het grootste deel van leuchten het nieuwe type van LEIDENE bollen zijn ook zeer efficiënt, zo betekent het dat wanneer de hohen lichte inschakelen, het licht van elektriciteit in hitte worden omgezet. De hitte is een afvalprodukt, en Lichtfarbe niet bij een temperatuur gebrand die voor menselijke consumptie aangewezen is. De LEIDENE die bollen in bestellen het huis worden gebruikt kunnen of gloeiende (traditionele gloeilampen), of compacte fluorescente bollen zijn (CFLs). Wij Hersteller zullen beide types in deze gids behandelen. Het volgende onderwerp dat wij moet waar te de Arbeiten het best geleide gloeilampen kopen en hoe te om hen op kosten te vergelijken zal bespreken. Lichtqualität Om dit te doen zullen wij twee geleide gloeilampen van verschillende fabrikanten kopen en zullen hen entscheiden vergelijken.

LED-lamp - de nadelen

Eerst en vooral, laat me zeggen dat u zich ervan bewust zou moeten lange zijn dat leiden een nieuwe technologie zijn en er te leren veel zijn. Als u beslist Handel een nieuw licht te kopen, zou u moeten ervoor zorgen om de verschillende beschikbare opties te LED onderzoeken, een geschikte fabrikant te vinden, en uw tijd te vergen om te selecteren die u modernen in uw huis of zaken zou willen gebruiken.

In de volgende secties, zullen wij over hoe de Zuhause LEIDENE bollen werken leren, wat zij kunnen doen, en hoe te om de beste LEIDENE bollen Wandleuchten te kiezen. Naast elk boltype, zijn er diverse voordelen en nadelen die uw energieverbruik zullen beïnvloeden. dimmbare Wij hebben ook sommige uiteinden om omvat te verzekeren u energie bespaart. LEIDENE Gloeilampen: De LEIDENE verwendet bollen zijn eigenlijk een beetje verschillend dan een regelmatige gloeilamp. Er is een verschil in hoe großer het licht wordt veroorzaakt, hoeveel energie nodig is om het te produceren, hoeveel elektriciteit wordt gebruikt, bestehen hoeveel tijd u met de bol moet besteden, en hoe gemakkelijk het een bol moet vervangen.

Ikea Led Lamp E14 - De absolute topfavoriet

Onze redacteuren verwelkomen u hier allemaal als geïnteresseerde lezer. De beheerders van dit portaal hebben het tot bezahlen onze topprioriteit gemaakt om alle productvarianten tot in detail te controleren, zodat kopers de Ikea Led Lamp Shop E14 u als klant gemakkelijk kunnen laten kopen. Om zo neutraal mogelijk te blijven, nemen we een Leuchtmittel breed scala aan criteria op in onze testresultaten. Veel informatie over dit onderwerp is te vinden op erreichen de betreffende pagina, die op de juiste plaats is gelinkt.
Ons team heeft verschillende merken geanalyseerd Lampen en we laten onze lezers hier alle resultaten van de test zien. Uiteraard is de Ikea Led Licht Lamp E14 direct uit voorraad leverbaar bij amazon.nl en kan direct worden geleverd. Omdat speciaalzaken de afgelopen Versandkosten jaren helaas zonder uitzondering bekendheid hebben kunnen krijgen door te hoge prijzen en zeer slechte adviezen, heeft richtige ons testteam vele honderden LED-lampen op kwaliteit in vergelijking met de prijs bekeken en uiteindelijk alleen producten neutralweiß met een goede prijs-kwaliteitverhouding in ons eindresultaat opgenomen.

Ikea Led Lamp E14 Test

Hartelijk welkom aangrenzend Tageslicht onze Ikea Led Lamp E14 vergelijking. We zijn van plan je hier de belangrijkste eigenschappen van de Vorteile productsoort te tonen onder andere de belangrijke gegevens te leveren. Om het handig te maken, Lebensdauer hebben we de interessante meestal bij het artikel vermeld. Als Ikea Led Lamp E14 Test Sortiment hebben we relevant de meeste criteria gerespecteerd om een uc0u8203 u8203 goed testresultaat te bekomen. Küche Ter vergelijking Ikea Led Lamp E14 maken we het voor u handig , om het entspannt verstandige product te beoordelen . Ikea Led Lamp E14 criteria en factor enOm de Büro kwaliteit te waarderen, is er behoefte om op de enige aanwijzing een zekere standpunt Farbtemperatur te maken. significant zijn we momenteel in de eerste plaats bezig om de wenigen niveau van het product, in term van de verwerking ook van Formen de eigenheid . Maar ook de waarde speelt bij Ikea Led Lamp E14 Testeen belangrijke rol. perfekt De prijsbeheersingsratio is daarbij de doorslaggevende factor. Maar ook de instructies van de fabrikant nochtans sehen mogen niet vergeten worden. Klanten reviews vliegen desondanks in de Ikea Led einfachen Lamp E14 Test met 'e9'e9n. dankzij van de sterren op Amazon, kan je nu Kelvin al een duidelijk beeld benadrukken . Als het product goed is van goedheid tegen rein een redelijke prijs , dan bestaan er voornamelijk goede indelingen . Hoe Wandleuchte meer sterren, des te geavanceerd.

Ikea Led Lamp E14 Kopen

Zoals u recht kan Garten lezen bij de criteria, kan het product op Amazon worden gekocht. Maar er zijn ook energiesparend veel alternatieve kansen voor de Ikea Led Lamp E14 Wand aankoop. Ikea Led Lamp E14 Kopen is er ook altijd in de klassieke winkellocatie. Maar inkl er er is meest slechts een gelimiteerde product selectie. Ook de prijzen machen zijn meestal iets hoger dan op WWW. daarvoor krijg je een goed empfehlen advies van Ikea Led Lamp E14 anderszins , kan je het merchandise direct warmweiß ter plaatse ontdekken.Bij de aankoopbeslissing is dit vanzelfsprekend zeer waardevol.f2i0 cf2 Op het World Osram Wide Web zijn de winkelplatformen grotendeels maar belangrijk hoe beter schöne verder is ook de productcategorie significant beter ontwikkeld. In de afgelopen jaren, zijn Philips de structuren altijd beter ontwikkeld bovendien zijn aanbieders zoals eBay verder Amazon Abstriche primeren de markt. Het model is eenvoudig en daarbij goed verstaanbaar . Ook LEDs in de Ikea Led Lamp E14 Test toont aan dat deze platforms zeer effectief Leuchtdioden verder betrouwbaar functioneren verder in ieder geval trouw zijn. Het reicht artikel kan vervolgens worden betaald met PayPal, overschrijving en met vele andere gemeenschappelijke Größen betalingsmogelijkheden. En niet alleen de betaling is erg handig , maar ook de verzending. dekorative Na ontvangst van de betaling wordt uw bestelling verwerkt verder het product Farbwiedergabe zo spoedig mogelijk verzonden. Typischerwijze komt je product na een paar dagen Leuchten bij u ook aan de voordeur. U hoeft dus niet eens de bungalow Fassungen te verlaten tijdens het bestelproces, op voorwaarde dat u online bankieren of online betaalmethodes gebruikt. Het Dimmer pakket wordt vaak verzonden door DHL, of ook met Hermes. Zelden worden verzendmethoden zoals Watt DPD of UPS gebruikt

Ikea Led Lamp E14 Test conclusie

Ikea Led Lamp E14 Kopen in Marken het Netwerk is een precieze aangelegenheid . In termen van comfort onder ausreichend andere prijsprestaties, kan bijna niemand de rang van Web ontkennen. De prijzen zijn passend Kombination bovendien en ook de conditie van de producten blijkt zeer goed te Technik zijn. Onze Ikea Led Lamp E14 test stelt vast: Absoluut aanbevolen product. De recensies van Energieeffizienz klanten zijn zeer goed en tonen de tevredenheid van de klant aan met de producten.